KDS Scooterservice
KDS Scooterservice
Calandstraat 4
3364 AB Sliedrecht
0184 635 410 - info@kds-scooterservice.nl
KDS Scooterservice - Verkoop en onderhoud van scooters

 
Over ons - Over ons

Over KDS-scooterservice

Showroom
In onze showroom vindt u een ruim assortiment nieuwe scooters van de merken Piaggio, Vespa en Aprilia. Van deze merken zijn wij tevens Officieel Dealer.  De bijbehorende originele accessoires kunt u op verschillende modellen bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende fabrieksnieuwe occasions met BOVAG-Garantie. U vindt het actuele aanbod ook op deze website. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Calandstraat 4 in Sliedrecht.  

Werkplaats
Naast deze showroom beschikken wij over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde gereedschappen en uitleesapparatuur, waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie, en schadeherstel. Wij maken bij voorkeur gebruik van originele onderdelen, maar in sommige gevallen kunnen wij ook een alternatief product aanbieden.

Geschiedenis
KDS-scooterservice is voortgekomen uit Rijwielhandel van der Aa in Sliedrecht. Sinds 1 januari 2015 is Marinus Kaashoek eigenaar van de zelfstandige onderneming onder de naam KDS-scooterservice.
Het bedrijf is de afgelopen jaren flink uitgebreid, mede door een grotere locatie. Hier vindt u een moderne werkplaats en showroom met daarin een ruim assortiment scooters. Met de inmiddels 15 jaar ervaring op scooter gebied kunt u er vanuit gaan dat KDS-scooterservice een vertrouwd adres is.  

Over ons - Over ons
Over ons - BOVAG

BOVAG

KDS-scooterservice is aangesloten bij BOVAG.

Voor u als klant houdt dit in dat u bij aankoop van een occasion recht heeft op BOVAG – garantie, tenzij anders aangegeven is. Onder de garantie vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop. Uitzonderingen op de garantie zijn slijtageonderdelen zoals banden en remmen.

Bij reparatie heeft u recht op garantie, zowel op de reparatie zelf als op de onderdelen die zijn gebruikt. De reparatiegarantietermijn van bromfietsen en scooters bedraagt 3 maanden.
U heeft recht op reparatiegarantie wanneer het door ons vervangen onderdeel binnen 3 maanden opnieuw defect blijkt te zijn.
Deze garantie geldt niet wanneer de termijn van 3 maanden is verlopen, als niet bewezen is dat het gebrek is ontstaan door ons toedoen of wanneer u uw voertuig in de tussentijd voor reparatie en onderhoud bij een ander bedrijf heeft gebracht.

Voor meer informatie over de garantie of andere zaken kunt u terecht op de website van BOVAG.