KDS Scooterservice
KDS Scooterservice
Calandstraat 4
3364 AB Sliedrecht
0184 635 410 - info@kds-scooterservice.nl
KDS Scooterservice - Verkoop en onderhoud van scooters

 

Scooter reparatie & onderhoud

Professionele werkplaats

Wij repareren en onderhouden vakkundig uw brom- of snorscooter. Voor al het onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw scooter  kunt u bij ons terecht. 
Wij beschikken over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde gereedschappen en apparatuur.
Wij maken bij voorkeur gebruik van originele onderdelen, maar in sommige gevallen kunnen wij u ook een alternatief bieden.

Ophaalservice
Bent u niet in de gelegenheid uw scooter naar ons toe te brengen? Wij beschikken over een ophaalservice waarmee we uw scooter in de regio Sliedrecht op kunnen halen. 

Afspraak maken
Reparatie & onderhoud - Professionele werkplaats (contentblok)
Reparatie & onderhoud - Scooter reparatie (contentblok)

Scooter reparatie

Wanneer u gebruikt maakt van een scooter, is het fijn als deze naar behoren functioneert. Mocht uw scooter het onverhoopt niet doen, is dat natuurlijk erg vervelend. Wij zullen er alles aan doen om uw scooter weer snel op de weg te krijgen.

Merken
Wij repareren scooters van de volgende merken:
- Vespa – Piaggio – Aprilia – Gilera – Derbi – Puch – Yamaha – Honda – Sym – Peugeot - Kymco - Tomos.

Onderdelen
Voor de reparatie aan uw scooter proberen wij zoveel mogelijk onderdelen op voorraad te hebben, maar kan ook voorkomen dat we onderdelen moeten bestellen. We adviseren, in verband met de kwaliteit, originele onderdelen te gebruiken voor de reparaties, Mocht er een imitatieonderdeel zijn waarvan we ook de kwaliteit kunnen garanderen, kunnen wij deze ook adviseren.

Bandenservice
Wanneer de band van uw scooter lek is, kunnen wij deze voor u repareren. Helaas werkt een bandreparatie niet altijd. Dit is afhankelijk van het lek en de staat waarin de band verkeert.
We beschikken over een ruim assortiment banden, zodat we de band ook voor u kunnen vervangen als dit nodig is.

Afspraak maken

Scooter onderhoud

Periodieke onderhoudsbeurten
Als u optimaal wilt kunnen genieten van het gebruik van uw scooter, is het noodzakelijk periodiek onderhoud aan uw scooter te laten uitvoeren.

Onderhoud aan banden
Naast periodiek onderhoud aan uw scooter is ook het onderhoud aan banden erg belangrijk. Zo dient u regelmatig de bandenspanning te controleren. De voorband moet 2 bar bevatten, de achterband 2,5 bar.
Ook het profiel van de band is erg belangrijk. Hiervoor gelden de Nederlandse normen. Wanneer het profiel van uw band dusdanig versleten is dat we nog maar 1mm meten op het loopvlak, is het nodig uw band te vervangen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken
Reparatie & onderhoud - Scooter onderhoud (contentblok)
Reparatie & onderhoud - Schadetaxatie (contentblok)

Schadetaxatie

Schaderapport
Niets vervelender dan schade aan uw scooter.

U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een schadebegroting. Wij bekijken de scooter grondig en stellen vast welke schade de scooter heeft opgelopen en wat het zal gaan kosten als de scooter weer herstelt moet worden.

Verzekering en de schade-expert
Wanneer uw scooter schade heeft opgelopen, is het noodzakelijk dat u zelf contact opneemt met de verzekering. Meestal moet u hierna een afspraak maken met een schade-expert. De schade-expert kan dinsdag t/m vrijdag bij ons terecht om de schade te komen beoordelen. Deze maakt dan ook gebruik van de door ons opgestelde schadebegroting.  

De schade-expert zal bepalen en adviseren als het gaat om schadeherstel of totaal verlies.

 

Afspraak maken

Schadeherstel

Schade aan uw scooter? Dat is héél vervelend!
Wij kunnen de  schade vakkundig voor u herstellen. We vervangen beschadigde onderdelen en zorgen ervoor dat de scooter weer veilig de weg op kan. Als u verzekerd bent voor schade aan uw scooter verzorgen wij de begroting en expertise.

Onze specialisatie ligt in het herstellen van schade aan Vespa's. Schade aan plaatwerk (deuken en krassen) laten wij herstellen door een gespecialiseerd bedrijf waar wij al jaren mee samenwerken. Wanneer het plaatwerk herstelt is, zorgen wij dat de Vespa weer naar wens wordt opgebouwd. Uiteraard wordt uw scooter netjes gewassen zodat deze weer als nieuw de deur uit gaat.

Afspraak maken
Reparatie & onderhoud - Schadeherstel (contentblok)
Reparatie & onderhoud - Halen en brengen (contentblok)

Halen en brengen van scooters

Mocht het voor u niet mogelijk zijn de scooter voor onderhoud of reparatie bij ons te brengen, bieden wij de mogelijkheid de scooter op te halen.

Wij halen en brengen scooters in onder andere :
Sliedrecht - Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Oud-Alblas - Nieuw-Lekkerland - Streefkerk - Groot-Ammers - Bleskensgraaf - Molenaarsgraaf - Brandwijk - Ottoland - Wijngaarden - Hardinxveld-Giessendam - Giessenburg - Hoornaar - Schelluinen - Gorinchem - Arkel - Noordeloos - Meerkerk - Werkendam - Sleeuwijk 

Voor mogelijkheden en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

Afspraak maken