KDS Scooterservice
KDS Scooterservice
Calandstraat 4
3364 AB Sliedrecht
0184 635 410 - info@kds-scooterservice.nl
KDS Scooterservice - Verkoop en onderhoud van scooters

 

Scooter onderhoud Sliedrecht

Periodieke onderhoudsbeurten
Als u optimaal wilt kunnen genieten van het gebruik van uw scooter, is het noodzakelijk periodiek onderhoud aan uw scooter te laten uitvoeren.
We adviseren u de onderhoudsbeurten volgens het volgende schema uit te laten voeren:
500km                        Kleine beurt
1000km                      Kleine beurt
1500km                      Kleine beurt
3000km                      Kleine beurt
6000km                      Grote beurt
9000km                      Kleine beurt
12000km                    Grote beurt
15000km                    Kleine beurt

Wanneer wij een kleine beurt aan uw scooter uitvoeren, kunt u hierop wachten. Hierdoor hoeft u de scooter niet te missen en rijdt u meteen na de onderhoudsbeurt weer de weg op.
Bij een grote beurt blijft de scooter bij ons achter. Zodra het onderhoud dan is uitgevoerd, wordt u gebeld zodat u uw scooter kunt komen ophalen.

Onderhoud aan banden
Naast periodiek onderhoud aan uw scooter is ook het onderhoud aan banden erg belangrijk. Zo dient u regelmatig de bandenspanning te controleren. De voorband moet 2 bar bevatten, de achterband 2,5 bar.
Ook het profiel van de band is erg belangrijk. Hiervoor gelden de Nederlandse normen. Wanneer het profiel van uw band dusdanig versleten is dat we nog maar 1mm meten op het loopvlak, is het nodig uw band te vervangen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken
Scooter onderhoud Sliedrecht - Scooter onderhoud Sliedrecht

Waarom kiest u voor ons?

 • Officieel Dealer
  Piaggio, Vespa en Aprilia
 • Uitgebreid Assortiment 
  Nieuwe scooters en motorscooters
 • Moderne Werkplaats
  Reparatie, onderhoud en schadeherstel
 • Jarenlange ervaring
  Ruim 17 jaar ervaring

Over KDS-scooterservice

Showroom
Piaggio

De scooters van Piaggio staan al jarenlang bekend als praktisch en betrouwbaar.
In onze showroom vindt u de nieuwste modellen, zoals de populaire Piaggio Zip en de comfortabele Piaggio Liberty in verschillende kleuren en uitvoeringen. En uiteraard de Piaggio 1, de eerste elektrische scooter van een gerenommeerd merk!
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vespa
Bent u op zoek naar een klassieke Vespa Primavera, een sportieve Vespa Sprint of juist de Vespa Elettrica? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
Wij beschikken over een ruim assortiment Vespa modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hebben wij de Vespa die u zoekt niet op voorraad? Ook dan kunnen wij u verder helpen.
U heeft bij ons ook een ruime keuze aan originele accessoires om uw Vespa te personaliseren, denk hierbij aan onder andere een windscherm, valbeugels of een ander zadel.

Aprilia
Ook voor de stoere, sportieve scooter kunt u bij ons terecht. De Aprilia SR50 is dan een echte aanrader. Zelfs met zijn felle 2-takt motor voldoet deze scooter aan de laatste milieunorm.

Werkplaats
Naast de verkoop van scooters beschikken wij ook over een moderne werkplaats waar reparatie, onderhoud en schadeherstel plaatsvinden. KDS-scooterservice is goed te bereiken van uit de gehele regio.

Scooter onderhoud Sliedrecht - Over KDS-scooterservice