KDS Scooterservice
KDS Scooterservice
Calandstraat 4
3364 AB Sliedrecht
0184 635 410 - info@kds-scooterservice.nl
KDS Scooterservice - Verkoop en onderhoud van scooters

 

Scooter onderhoud Sliedrecht

Periodieke onderhoudsbeurten
Als u optimaal wilt kunnen genieten van het gebruik van uw scooter, is het noodzakelijk periodiek onderhoud aan uw scooter te laten uitvoeren.
We adviseren u de onderhoudsbeurten volgens het volgende schema uit te laten voeren:
500km                        Kleine beurt
1000km                      Kleine beurt
1500km                      Kleine beurt
3000km                      Kleine beurt
6000km                      Grote beurt
9000km                      Kleine beurt
12000km                    Grote beurt

Hierna dienen de onderhoudsbeurten om de 3000km te worden uitgevoerd en zullen wisselen van kleine beurt naar grote beurt.
In het onderhoudsboekje wat u krijgt bij aankoop van een nieuwe scooter kunt u onderhoud en reparatie eenvoudig bijhouden.

Wanneer wij een kleine beurt aan uw scooter uitvoeren, kunt u hierop wachten. Hierdoor hoeft u de scooter niet te missen en rijdt u meteen na de onderhoudsbeurt weer de weg op.
Bij een grote beurt blijft de scooter bij ons achter. Zodra het onderhoud dan is uitgevoerd, wordt u gebeld zodat u uw scooter kunt komen ophalen.

Onderhoud aan banden
Naast periodiek onderhoud aan uw scooter is ook het onderhoud aan banden erg belangrijk. Zo dient u regelmatig de bandenspanning te controleren. De voorband moet 2 bar bevatten, de achterband 2,5 bar.
Ook het profiel van de band is erg belangrijk. Hiervoor gelden de Nederlandse normen. Wanneer het profiel van uw band dusdanig versleten is dat we nog maar 1mm meten op het loopvlak, is het nodig uw band te vervangen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken
Scooter onderhoud Sliedrecht - Scooter onderhoud Sliedrecht

Waarom kiest u voor ons?

  • Uitgebreid Assortiment 
    Nieuwe en tweedehands scooters
  • Moderne Werkplaats
    Reparatie en onderhoud, schadetaxatie en schadeherstel
  • Jarenlange ervaring
    Met meer dan 15 jaar ervaring

Over KDS Scooterservice

Hoe het allemaal begon
KDS scooterservice is voortgekomen uit Rijwielhandel van der Aa en Zn. in Sliedrecht. Sinds 1 januari 2015 is het bedrijfsonderdeel scooters een zelfstandige onderneming. Eigenaar van KDS scooterservice, Marinus Kaashoek, was ruim 10 jaar werkzaam bij Rijwielhandel van der Aa en Zn. en heeft hierdoor veel kennis en ervaring op scootergebied.

Goed bereikbare werkplaats
Naast de verkoop van scooters is er ook een werkplaats waar reparatie en servicebeurten plaatsvinden. KDS scooterservice is goed te bereiken van uit gehele regio.

Scooter onderhoud Sliedrecht - Over KDS Scooterservice